Del teu InterèsFormacióItinerari EmprenedorRecursos per emprenedors

XVII Campus d’Emprenedors SeedRocket

El Campus d’Emprenedors SeedRocket és un esdeveniment formatiu i un canal d’accés per invertir a les millors startups del moment. Aquest campament consisteix en quatre dies de xerrades formatives impartides per mentors i professionals de referència dins del sector de les TIC a les startups finalistes.

Durant el campus s’oferirà formació en màrqueting digital, comunicació, estratègia de negoci en línia, experiència dels mentors i altres emprenedors que han passat per SeedRocket, aspectes legals, recursos humans i feina en equip, a més de sessions individualitzades de mentorització amb totes les start-up participants, amb la finalitat de desenvolupar els seus plans d’acció.

Després de formar a tots els participants, els mentors elegiran les tres start-ups guanyadores i aquelles en les quals volen invertir; i durant la darrera jornada es realitzarà una presentació final a inversors.

Una vegada finalitzat el Campus les start-ups guanyadores s’instal·laran en l’acceleradora de SeedRocket que s’estimin més (Barcelona o Madrid) per seguir amb la fase d’acceleració. Tota la informació detallada aquí.

Notícia anterior

Fondo Emprendedores de Fundació Repsol

Propera notícia

Aquesta és la notícia més recent.

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *