Del teu InterèsFormacióItinerari EmprenedorRecursos per emprenedors

XVII Campus d’Emprenedors SeedRocket

El Campus d’Emprenedors SeedRocket és un esdeveniment formatiu i un canal d’accés per invertir a les millors startups del moment. Aquest campament consisteix en quatre dies de xerrades formatives impartides per mentors i professionals de referència dins del sector de les TIC a les startups finalistes.

Durant el campus s’oferirà formació en màrqueting digital, comunicació, estratègia de negoci en línia, experiència dels mentors i altres emprenedors que han passat per SeedRocket, aspectes legals, recursos humans i feina en equip, a més de sessions individualitzades de mentorització amb totes les start-up participants, amb la finalitat de desenvolupar els seus plans d’acció.

Després de formar a tots els participants, els mentors elegiran les tres start-ups guanyadores i aquelles en les quals volen invertir; i durant la darrera jornada es realitzarà una presentació final a inversors.

Una vegada finalitzat el Campus les start-ups guanyadores s’instal·laran en l’acceleradora de SeedRocket que s’estimin més (Barcelona o Madrid) per seguir amb la fase d’acceleració. Tota la informació detallada aquí.

Notícia anterior

Fondo Emprendedores de Fundació Repsol

Propera notícia

El Cercle d'Economia, el Govern i la UIB volen premiar les idees innovadores

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *