Activitats destacadesDel teu Interès

Woman Rocks Mallorca: Primera trobada de dones emprenedores

El pròxim 3 de novembre a Palma se celebra la primera trobada de dones emprenedores a la que assistiran referents en el sector de l’emprenedoria femenina.

Amb motiu del mes de la dona emprenedora, neix Woman Rocks, una trobada de dones emprenedores on es tractaran temàtiques relacionades amb l’emprenedoria i la conciliació.

La trobada se celebrarà a l’hotel Iberostar Cristina el pròxim 3 de novembre i comptarà amb la presència de grans professionals com Maïder Tomasena, Billie Sastre de Mamis Digitales, Paula González de The Singular Olivia, Charo Vargas de Charuca i Mónica Moratinos i Jaione Yabar de Marketing Expresso.

A més a més, hi haurà un descompte* d’estudiant del  10% en el preu de les entrades, què inclouen esmorzar bufet, coffee-break, dinar bufet, pack emprenedora, ponències i networking.

Podreu trobar més informació de la trobada i comprar les entrades al següent enllaç.

* Inicialment es pagarà l’entrada completa, el descompte es farà en forma de devolució al compte bancari després d’enviar un correu electrònic indicant el número de compte a la següent adreça: nadianemer@travelrocks.es

Notícia anterior

Creació de la Càtedra ICAPE pel foment de la cultura emprenedora en universitaris

Propera notícia

Convocatòria d’ERASMUS per a joves emprenedors

Lluc Bono

Lluc Bono

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *