Activitats destacadesDel teu InterèsDestacat

“Vitamina creativa per a projectes emprenedors”, conferència de la mà de Juan Pastor

El dimecres 13 de desembre, a les 18.30 hores, a la seu de PalmaActiva, tindrà lloc la conferencia “Vitamina creativa per a projectes emprenedors”.

La conferència té com objectiu donar les claus, estratègies i casos d’empreses que activant la seva capacitat creativa han desenvolupat projectes més innovadors. La creativitat de les empreses i persones emprenedores han d’estar en permanent funcionament per a generar innovació, però com ho farem? Qui ho pot fer en una organització? Respondran a aquestes qüestions en una sessió activa i participativa.

També, es tractaran les variables per desenvolupar la creativitat, claus per a desenvolupar una sessió de creativitat i palanques de la innovació per obtenir resultats en curt i mig termini.

Juan Pastor Bustamante és CEO de la consultora de creativitat i innovació Repensadores. Dirigeix la plataforma Red de Industrias Creativas promoguda per la Fundació Santillana i l’Institut Europeu de Design (IED Madrid). Treballa com a professor i director de cursos de creació i consolidació d’empreses des de fa 15 anys en institucions educatives com Escola d’Organització Industrial (EOI) i l’Institut Europeu de Disseny.

Forma part de “Los 100 de la Fundació COTEC” com a expert en Industria Creativa. Es tracta de la major xarxa d’experts en innovació en espanyol.

L’activitat és gratuïta i les places són limitades. Les persones interessades en assistir-hi s’han d’inscriure prèviament al següent enllaç.

Notícia anterior

Comença Explorer 'Joves amb idees' amb 20 places per a una nova generació d'emprenedors

Propera notícia

Branding: La importància de la teva marca.

Marga Gual

Marga Gual

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *