Del teu Interès

Think Up Culture 2017

Palma acollirà Think up Culture!, un programa de mentorització d’empreses i dos dies de conferències, taules rodones i tallers que intenten donar eines de suport a emprenedors del sector, apropar a entitats finançadores i donar valor econòmic i social a la indústria. Aquesta III Trobada sobre Mecenatge i Finançament d’Indústries Culturals i Creatives se celebrarà a Palma, a l’edifici de Caixa Fòrum, els dies 24, 25 i 26 de gener.

Durant 3 dies de conferències, classes magistrals i debats es reuniran en Think up Culture! alguns dels agents internacionals més interessants en l’àmbit dels districtes creatius i del desenvolupament d’audiències turístiques per a la cultura. A més de les taules rodones i seminaris amb professionals de rellevància nacional i internacional, es realitzaran trobades bilaterals entre promotors de projectes, gestors culturals de corporacions locals, inversors i socis potencials, coordinats per la EEN (Enterprise Europe Network).

Podeu conèixer tots els detalls d’aquest esdeveniment a la pàgina web thinkupculture.eu. Hi trobareu la programació dels tres dies, les bases de participació i el formulari d’inscripció, entre altres qüesitons d’interès.

Notícia anterior

Cercam dones amb ganes de formar-se per emprendre

Propera notícia

Barcelona acull un congrés de científics emprenedors

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *