Activitats destacadesDel teu InterèsFormació

Taller per emprenedors: Design thinking i Lean Startup

Aprèn a emprendre i converteix una idea en un negoci

Amb l’objectiu de contribuir en la posta en marxa de noves activitats empresarials i fent incís especialment en la seva sostenibilitat i competitivitat al llarg del temps, a traves del programa Espanya-Emprèn, la Cambres de Comerç desenvolupa un taller formatiu per emprenedors.

Es tracte d’un taller gratuït de 20 hores de durada estructurades en 5 sessions el mes de novembre: dimecres 15, dijous 16, dimecres 22, dijous 23 y dimecres 29. Juntament amb un grup d’emprenedors amb ganes de crear el seu propi projecte i amb un expert com a guia, s’aprendrà a desenvolupar el propi projecte de negoci amb una metodologia avançada.

El taller permetrà als participants conèixer un procés estructurat pas a pas per emprendre, conèixer recursos per saber si una idea té sentit o no, desenvolupar-la amb eines visuals i aprendre tàctiques per presentar-la al món real. El programa inclou la presentació de la idea rebent un feedback del grup.

Aquest taller esta adreçat a emprenedors i Startups aspirants a convertir-se en empreses, a qualsevol professional que vulgui presentar al mercat noves propostes, reduint el temps de presentació i risc d’investigació i també a qualsevol persona que estigui cercant recursos moderns, senzills i pràctics per convertir una idea en un negoci.

Si estau interessats en consultar més informació i participar us podeu inscriure al següent enllaç.

 

Notícia anterior

Convocatòria d’ERASMUS per a joves emprenedors

Propera notícia

Comença Explorer 'Joves amb idees' amb 20 places per a una nova generació d'emprenedors

Marga Gual

Marga Gual

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *