Activitats destacadesFinançament

Taller: “Crowdfunding per a emprenedors que volen aprendre a volar alt i sense riscs”

El proper dimecres 3 de maig, de les 16 a les 19.30 hores, a l’edifici de Sa Riera (Palma), se celebrarà el taller “Crowdfunding per a emprenedors que volen aprendre a volar alt i sense riscs”, una activitat gratuïta dirigida a tota la comunitat universitària interessada en el món de l’emprenedoria.

L’objectiu d’aquest taller és donar a conèixer una nova forma de finançament que està agafant força, i oferir totes les eines i recursos necessaris perquè els assistents puguin dur a terme les seves pròpies campanyes de crowdfunding per aconseguir inversió per als seus projectes.

La sessió serà impartida per un professional de Merakiu, la comunitat de trobada entre emprenedors que volen posar en marxa les seves idees i promotors que volen donar suport amb la seva inversió. La formació es centrarà en la definició i l’impacte del crowfunding, l’anàlisi competitiu del mercat, estratègies per desenvolupar una campanya exitosa, com crear un projecte i casos d’èxit. En definitiva, es tracta de profunditzar en el coneixement d’aquest sistema de finançament i aplicar el seu impacte en el món de l’emprenedoria.

Les persones interessades es poden inscriure fins dia 2 de maig al següent enllaç. Es pot consultar més informació sobre aquest taller aquí.

Notícia anterior

El Cercle d'Economia, el Govern i la UIB volen premiar les idees innovadores

Propera notícia

EmprenBit Tech Camp 2017

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *