Activitats destacadesDel teu InterèsDestacat

Taller CIBERPLUS «Innovació social: detecta, crea i genera»

El dimecres 18 d’octubre, de les 16 a les 20 hores, a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, se celebrarà el taller CIBERPLUS «Innovació social: detecta, crea i genera», una activitat gratuïta dirigida a tota la comunitat universitària interessada per generar impacte i canvi social.

Innovar és molt més que treballar amb persones i tecnologia, la innovació social és un procés que permet aconseguir canvis socials o mediambientals a partir del disseny i desenvolupament de noves idees.

L’objectiu del taller és promoure la participació ciutadana i l’emprenedoria utilitzant una metodologia renovadora que guiï els participants des de la creació del repte fins a l’impacte social. En definitiva, crear un espai de col·laboració on descobrir solucions innovadores.

La formació se centrarà a aprendre a detectar, crear i generar iniciatives d’innovació social, oferir eines tecnològiques que permetin treballar en xarxa i donar continuïtat al procés i recursos per fomentar la visibilitat i difusió del projecte.

El taller s’adreça a emprenedors i intraemprenedors amb ganes de canviar el món.

Les persones interessades es poden inscriure fins al 17 d’octubre al següent enllaç. Podeu consultar tota la informació sobre aquest taller aquí.

Notícia anterior

Quiosc PalmaActiva, espai per testar productes i serveis

Propera notícia

PalmaActiva celebra el concurs Impuls a la Innovació, amb 8.000 euros en premis

Marga Gual

Marga Gual

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *