Abans d’elaborar el teu pla de negoci és importantíssim informar-te i conèixer els camps on et mouràs; en definitiva, saber cap a on vas. A continuació t’oferim diversos links d’organismes que possibiliten realitzar cursos formatius per a emprenedors, tant presencials com a distància. Per visitar cadascuna d’aquestes institucions, clica sobre el logotip.

Logotip-FUEIBEl departament de formació de la FUEIB gestiona els estudis propis de postgrau y de formació continuada a la UIB. Ofereix alguns cursos gratuïts i d’altres de pagament amb la consideració de títols propis. Ofereix un ampli ventall d’accions formatives d’alt nivell especialitzades en diferents àmbits, summament adequats per configurar estudis universitaris i l’accés al mercat laboral a través de l’autoocupació i l’emprenedoria.

talentias

“Talentias: Dones i Empreniment Estratègic” és un projecte que va néixer gràcies a una Càtedra d’Emprenedoria. Arrel d’aquesta iniciativa, es va crear un manual per persones universitàries i emprenedores. Aquest document fa dos cèntims del concepte emprenedoria, ofereix informació sobre el llenguatge no sexista a l’empresa, proporciona un recull de totes les universitàries espanyoles que ofereixen iniciatives paregudes al Club d’Emprenedors, i proporciona altres dades d’interès. Consulta el manual clicant damunt el logotip.

_logo-fondo

La secretaria general d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, depenent del Govern d’Espanya, ofereix a la seva pàgina web una eïna molt útil que, -previ registre-, et permet cercar cursos interessants per a emprenedors i petites i mitjanes empreses. Estan especialment enfocats a l’elaboració de plans de negoci, comptabilitat i finances, màrqueting i propietat industrial i patents.

Home

Aquest portal proporciona a emprenedors les eines necessàries per a la posada en marxa d’empreses de manera ràpida, senzilla i econòmica. Ofereix un entorn guiat per l’elecció de la forma jurídica, les passes a seguir per la constitució del teu projecte empresarial, impulsa l’ús de l’Administració electrònica en les relacions entre l’Administració i l’emprenedor i li ofereix eïnes de suport.

LogoPAsubtitulobajo1

L’Agència de Desenvolupament Local PalmaActiva et permet accedir a la seva agenda d’activitats i cursos de formació gratuïts. En la seva planificació hi trobaràs un cercador molt útil a l’hora de trobar tots els esdeveniments formatius que siguin del teu interès. Entre la seva oferta destaquen els cursos sobre plans de microempresa, estudis de mercat, comunicació amb els clients, màrqueting, gestió de blogs i pàgines web corporatives, estratègies de desenvolupament, etc.