parc-bit-incubadora-imagen

La Incubadora d’Empreses del Parc BIT està especialment indicada per a projectes de base tecnològica. Ofereix l’accés a mòduls d’incubació, assessorament i suport als incubats en àrees de creació i consolidació d’empresa, gestió empresarial i financera, finestreta única empresarial, assessorament i suport en la recerca de finançament per a projectes innovadors, difusió de les seves activitats en mitjans de comunicació, revistes especialitzades, seminaris, reunions, etc.

nidus

NIDUS39 és un espai privat de coworking que ofereix un complet pack de serveis per a emprenedors de tota casta que vulguin gaudir d’una estació de treball disponible les vint-i quatre hores, a més de tota una sèrie de serveis complementaris inclosos en la tarifa. Aquesta empresa fa un descompte considerable als emprenedors que vulguin utilitzar les seves instal·lacions i diguin que venen de part del Club d’Emprenedors de la UIB.

581648_161433687343128_2007085469_n

Depenent de la CAEB Menorca, i en col·laboració amb el Parc BIT, la incubadora d’empreses de Maó ofereix tres mòduls d’incubació per a projectes empresarials, així com espais de coworking, sales de reunions, un auditori i aules a disposició del seus usuaris. Possibilita la incubació física, col·laborativa i la virtual, permetent adaptar els avantatges que suposa al teu model de negoci.

descarga

Depenent de la CAEB Eivissa, i en col·laboració amb el Parc BIT, la incubadora d’empreses d’Eivissa ofereix la possibilitat d’incubar projectes empresarials de base tecnològica de forma física, i altres tipus de models de negoci de forma virtual.

LogoPAsubtitulobajo

A la web de PalmaActiva podràs trobar tota la informació relativa a les bases reguladores, presentació, catàleg d’espais, normes d’ús, models de sol·licituds online i borsa de sol·licitants relativa als locals, aules i despatxos que es troben a disposició dels projectes emprenedors i petites empreses de Palma.

Leader-2

Viver d’empreses de la institució sense ànim de lucre LEADER Eivissa i Formentera, depenent d’institucions públiques, enfocat a facilitar a les persones emprenedores del sector agrari espais físics per desenvolupar l’activitat empresarial a preus competitius i a ajudar de manera decisiva a la seva supervivència i èxit.

ifoc

L’Institut de Formació i Ocupació de Calvià ofereix, al seu Centre Empresarial, diverses alternatives per a emprenedors amb l’objectiu de posar en marxa i consolidar projectes empresarials novedosos. Ofereix aules, despatxos individuals, sales de reunions, espais de coworking, etc.