Del teu Interès

Premis Fundació MAPFRE a la Innovació Social

La Fundació MAPFRE llança la primera edició dels Premis a la Innovacio Social, un certamen que compta amb el suport de la IE Business School. Aquest concurs té com a finalitat identificar projectes que tenen possibilitat de contribuir a una transformació o innovació social a Europa i l’Amèrica Llatina.

Mitjançant els premis, a més, es vol facilitar el creixement d’iniciatives que puguin resoldre i millorar aspectes específics com són la salut i la tecnologia digital (E-Salut); la innovació d’assegurances (Insurtech); i la mobilitat i la seguretat vial. Es poden presentar a aquesta convocatòria els estudiants d’universitats i escoles de negoci; científics, investigadors i personal docent universitari; i emprenedors amb idees innovadores. La presentació dels projectes té com a data límit el 30 d’abril de 2018.

Tots els finalistes es beneficiaran d’una varietat de Canals mitjançant els quals es promouran els seus projectes, ajudant a millorar el seu perfil. A més, se’ls hi oferirà orientació i assistència pels projectes semifinalistes i finalistes seleccionats. Pel que fa al finançament, es concedirà un guardó de 30.000 euros, com a donació de la Fundació MAPFRE, al projecte guanyador de cadascuna de les tres categories. Tots els finalistes tindran les despeses pagades per poder assistir als esdeveniments celebrats en el marc de la competició.

Consultau més informació aquí.

 

Notícia anterior

Oberta la 7ª Convocatòria d’ajudes a fons perdut de la Fundació Repsol

Propera notícia

Aquesta és la notícia més recent.

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *