Activitats destacadesDel teu InterèsDestacatFinançament

Premis Emprenedors XXI

La Caixa, a través de la gestora de Capital de Risc i el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat convoquen l’onzena edició dels premis Emprenedor XXI que pretén identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement.

La iniciativa està dirigida a negocis altament innovadors amb menys de 3 anys d’activitat i té com a objectiu per premiar i estimular la innovació dins l’àmbit empresarial.

Totes les empreses participants optaran als següents premis:

  • 5 premis sectorials en les modalitats de Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Tecnologies Industrials i Agroalimentaris. El guanyador de cada categoria obtindrà 25.000 € i l’accés a un programa internacional de creixement organitzat per Singularity University i una escola de negocis.
  • 17 premis a les empreses d’Espanya i 2 a les empreses de Portugal amb major impacte en el seu territori (1 premi per comunitat autònoma). Cada empresa rebrà una dotació econòmica de 5.000 € i accés gratuït al curs internacional Ignite Fast Track, de la Universitat de Cambridge.

A més, l’ambaixada d’Israel en Espanya atorgarà un accèssit a la innovació que permetrà al guanyador beneficiar-se d’un programa formatiu d’una setmana a Israel organitzat pel Centre Acadèmic Tel Aviv-Yafo, en col·laboració del Ministeri d’Assumptes Exteriors d’Israel.

En total, es destinaran més de 450.000 euros en premis.

Els emprenedors interessats a presentar la seva candidatura ho podran fer fins al 3 de novembre a les 12 hores. Una vegada finalitzat el període d’inscripció, es valoraran les candidatures i es seleccionaran els finalistes.

Si estau interessats a consultar les bases de la convocatòria i inscriure-us  accediu aquí.

Notícia anterior

Conferència "Prepara't per emprendre. S'aveïna el canvi i tu seràs el protagonista", de César Llorente

Propera notícia

Trobades empresarials, un espai per crear sinergies

Marga Gual

Marga Gual

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *