Activitats destacadesDel teu InterèsDestacat

PalmaActiva llança Els premis als millors projectes empresarials

Un any més PalmaActiva posa en marxa els Premis als millors projectes empresarials, concurs que té com objectiu detectar noves iniciatives empresarials i estimular-ne la seva posada en marxa, millorar la capacitació dels futurs emprenedors i fomentar la cultura emprenedora a Palma.

El concurs constarà de dues fases: una fase formativa on s’ha creat un itinerari específicament per a la creació i gestió d’empreses. Les sessions aniran des de dissenyar i validar un model de negoci, comercialitzar el producte o com redactar un pla d’empresa, i una segona fase de presentació de projecte. Com a novetat, enguany, la formació serà de caràcter voluntari.

Tots el participants optaran a una sèrie de guardons com el millor projecte empresarial dotat amb 5.000 euros, millor projecte d’economia social dotat amb 2.500 € i millor projecte de dones emprenedores dotat amb 2.000 €.

La data límit per presentar els projectes és el 30 d’abril de 2018.Si esteu interessats a participar poder consultar les bases del concurs i les inscripcions al següent enllaç.

 

Notícia anterior

Obert el termini de presentació als Premis CAEB-Santander a la Innovació Empresarial

Propera notícia

Oberta la 7ª Convocatòria d’ajudes a fons perdut de la Fundació Repsol

Marga Gual

Marga Gual

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *