Activitats destacadesDel teu InterèsDestacat

PalmaActiva celebra el concurs Impuls a la Innovació, amb 8.000 euros en premis

El concurs premiarà la innovació en les categories de disseny de videojocs i disseny 3D. Els grups han de presentar els projectes abans del 31 d’octubre.

El concurs avaluarà els projectes de videojocs en fase beta que hagin estat creats sobre programari lliure, com Unity 3D o Unreal Game, i dissenys 3D que siguin imprimibles amb filament pla blanc.

Els premis seran, per a cadascuna de les categories, de 2.500 euros per als guanyadors i de 1.500 euros per als segons classificats.

La temàtica del concurs és lliure, però es valorarà que els projectes tinguin relació amb la ciutat de Palma. A més a més, en el cas del disseny 3D es tindrà en compte la funcionalitat i l’atractiu del disseny.

D’altra banda, els projectes els han d’haver realitzat equips d’un mínim de dues persones i un màxim de cinc persones. En aquests equips és recomanable que hi hagi tant especialistes en la matèria com integrants d’altres àrees de coneixement, per tal de crear així grups multidisciplinaris.

Els equips han de lliurar el projecte juntament amb un resum executiu i un vídeo de presentació abans que acabi el mes d’octubre.

Tota la informació relativa a les bases del concurs i les inscripcions es pot trobar al següent enllaç.

Notícia anterior

Taller CIBERPLUS «Innovació social: detecta, crea i genera»

Propera notícia

Jornada FerEmpresa (Menorca)

Marga Gual

Marga Gual

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *