Activitats destacadesDel teu Interès

Oberta la 7ª Convocatòria d’ajudes a fons perdut de la Fundació Repsol

Fins al 12 de març es podran presentar propostes en l’àmbit de la digitalització i mobilitat, nous materials i productes diferenciats, economia circular, eficiència en operacions a la indústria energètica i química i noves tecnologies d’exploració i producció de petroli i gas.

Les propostes seleccionades disposaran d’un suport econòmic que pot arribar als 144.000 euros pels projectes i als 24.000 euros per les idees durant l’any en què s’accelerarà el projecte. A més a més, es comptarà amb assessorament expert per part d’un equip de mentors, formació especialitzada en el desenvolupament de startups, ajuda en la recerca d’inversors i possibilitats de provar prototips en instal·lacions industrials.

Cal afegir que la Fundació Repsol no obté cap tipus de participació sobre els projectes que accelera ni sobre les patents o altres tipus de protecció intel·lectual que es generin.

Poden participar tant persones físiques (que haurien de constituir una societat en els 3 mesos posteriors a l’inici de l’acceleració), com jurídiques sempre que siguin microempreses o petites empreses.

La data límit per presentar sol·licituds és el pròxim 12 de març de 2018.

Podràs inscriure’t i trobar molta més informació al següent enllaç.

Notícia anterior

PalmaActiva llança Els premis als millors projectes empresarials

Propera notícia

Premis Fundació MAPFRE a la Innovació Social

Lluc Bono

Lluc Bono

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *