Activitats destacadesDel teu InterèsDestacat

Obert el termini de presentació als Premis CAEB-Santander a la Innovació Empresarial

La Confederació d’Associacions d’Empresaris de Balears (CAEB) i Banco Santander presenten la III edició dels Premis CAEB-Santander a la Innovació Empresarial, uns guardons amb els quals es vol reconèixer i posar en valor a la tasca de les petites i mitjanes empreses que aposten per la innovació com a via de consolidació i creixement, així com donar suport a l’associacionisme i el paper que les organitzacions empresarials juguen en el foment de la innovació.

Poden presentar-se als premis les empreses d’entre 1 i 250 treballadors que hagin oferit en els darrers 3 anys un nou producte o servei considerat innovador, o que hagin desenvolupat algun tipus d’acció innovadora per millorar la seva competitivitat, productivitat o gestió empresarial. L’empresa guanyadora obtindrà una dotació econòmica de 3.000 euros. Així mateix hi haurà una dotació econòmica de 1.000 euros, per a l’organització empresarial en la què estigui integrada l’empresa guanyadora, com a reconeixement a la seva implicació i compromís amb la promoció de la innovació com a factor de competitivitat i al suport oferit als seus associats per optar a aquest premi.

Una comissió experta serà l’encarrega de seleccionar les empreses finalistes que seran convocats per defensar la seva candidatura front un jurat.

La data límit per presentar candidatures és el dilluns  19 de març de 2018 a les 15 hores. Es poden consultar les bases de la convocatòria i les passes a seguir  aquí.

Notícia anterior

Economia per a emprenedors. Abans i després d’emprendre.

Propera notícia

PalmaActiva llança Els premis als millors projectes empresarials

Marga Gual

Marga Gual

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *