Del teu InterèsSin categoría

Innovació i esperit empresarial segons Pau García-Milà

Apassionat en tecnologia i comunicació, Pau García-Milà no deixa indiferent a ningú. Amb només 17 anys fa fundar una empresa que va ser precursora dels escritoris en Cloud Computing. En els darrers anys ha obtingut importants reconeixements a la seva persona, essent nomenat Innovador de l’any 2011 pel MIT (TR-35) i premi Príncep d’Astúries i de Girona “IMPULSA Empresa 2010″.

Aquest jove, que oferirà una conferència sobre innovació, esperit empresarial, motivació i creativitat en el marc del programa FAST START UP del Club d’Emprenedors de la UIB, és autor de tres llibres i assidu a populars programes de ràdio i televisió; ha col·laborat amb Onda Cero, Cadena Ser, Catalunya Ràdio i LaSexta, entre altres mitjans de comunicació. Ha estat protagonista d’articles de les revistes USA Today i OZY un article el passat mes de Juny.

En el terreny acadèmic, Pau estudià a la Universitat de Cambridge i el centre ESADE. Actualment és professor associat del Màster en Digital Bussiness de l’ESADE.
La seva sessió es durà a terme al Saló d’Actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos el proper dimarts, 14 d’octubre a les 13:00 hores. Aquesta activitat és gratuïta, però exigeix inscripció prèvia. Pots apuntar-te aquí.

Notícia anterior

Concurs d'Idees B-VENTURES

Propera notícia

Anxo Pérez ve a la UIB a parlar d'emprenedoria

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *