CQESbSsWIAAk9Qb

UIBEmprèn és una fira d’emprenedors organitzada per alumnes del programa Seed Start.  Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la FUEIB i la UIB, es realitzarà el proper dijous 15 d’octubre de 2015, de 10 a 18 hores, a l’edifici Arxiduc Lluis Salvador del campus universitari.

La jornada es celebrarà amb la finalitat de promocionar els universitaris illencs amb esperit emprenedor, i potenciar el contacte face to face entre els que desenvolupen idees amb valor afegit i empresaris d’èxit ja consolidats, facilitant noves oportunitats i vies de comunicació amb possibles inversors i clients.

Modes de participació:

  • Participació gratuïta: si simplement vols atracar-te i participar a certes activitats, conèixer què ofereixen els emprenedors i veure què hi ha en aquesta trobada.

  • Opció 25€: per si ets un emprenedor novell que té ganes d’exposar les teves idees o productes. Et podem oferir:

1. Mostrador de promoció amb espai exclusiu per a tu,

2. Assessorament per part de professionals de l’empresa i l’emprenedoria,

3. Participació en activitats col·laboratives destinades a generar contactes empresarials i sinèrgies,

4. Torn d’exposició pública del teu projecte en diverses activitats,

5. i participació en activitats de networking.

Si t’interessa aquesta opció, pregam que completis aquest formulari. El cobrament de la quota de participació es concretarà mitjançant un correu electrònic de confirmació de recepció de la sol·licitud. 

Tens ganes de posar en marxa la teva idea de negoci? Estàs desenvolupant la teva idea de negoci? Tens en marxa un negoci des de fa menys de 2 anys i mig? Tens ganes d’emprendre sense saber encara en què? Vius amb inquietuds de canvi?

Aquest és el teu esdeveniment. T’hi esperam!!!