Activitats destacadesRecursos per emprenedors

Ets un jove artista o creador? Consulta la darrera Convocatòria d’Ajudes INJUVE

El BOE va publicar el passat divendres, 7 de juliol, l’extracte de la convocatòria d’Ajudes Injuve per a la Creació Jove 2017-18.

Es concediran ajudes a projectes a desenvolupar durant l’any 2018 en àmbits com les arts visuals, escèniques, musicals, literàries, disseny, còmic i il·lustració. Els projectes presentats deuen incloure’s en una d’aquestes quatre línies d’actuació:

  1. Producció d’obra, amb llibertat de format i tècnica (18 a 30 anys), fins a 3.500 €.
  2. Mobilitat d’obra produïda i/o mobilitat de creadors en espais especialitzats, gires o residència (no estudis reglats) en àmbit nacional i internacional (18 a 30 anys), fins a 3.500 €.
  3. Emprenedoria per a la creació jove, en i per a espais emergents de creació jove, fitats en el temps, que no signifiquin una programació anual completa, en àmbit nacional o internacional (18 a 35 anys), fins a 7.000 €.
  4. Sala Amadís de l’Institut de la Joventut: comissariat d’exposicions, tallers o altres activitats de creació emergent a desenvolupar en grup o col·lectiu (18 a 35 anys), fins a 7.000 €.

Qui pot sol·licitar les ajudes?
Persones físiques i jurídiques, de nacionalitat espanyola, i totes aquelles amb residència legal a Espanya, que tinguin entre 18 i 30 o 35 anys, segons sigui l’objecte de l’ajuda.
Quan es tracti de projectes en els quals participin més d’una persona, el requisit d’edat s’exigirà a tots els beneficiaris. En el cas de grups musicals i companyies d’arts escèniques, el requisit d’edat s’exigirà tant a la direcció artística com al quadre d’interpretació artística.

Quan es tracti de persones jurídiques, el requisit d’edat s’exigirà a les persones físiques que figurin com a representants en els seus òrgans directius l’any de la convocatòria.

Terminis i forma de presentació de les sol·licituds

  • A través del Registre electrònic del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Formularis de l’Institut de la Joventut: Formulari persones (físiques i jurídiques) i Formulari Agrupacions.
  • Mitjançant els models de sol·licitud que poden descarregar-se a continuació i que han de dirigir-se a la Direcció general de l’Institut de la Joventut pels mitjans que s’especifiquen en la Resolució d’aquesta convocatòria.

Les persones jurídiques, les entitats sense personalitat jurídica i les persones físiques que estiguin incloses en les circumstàncies indicades en l’art 14.2 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre estan obligades a presentar la sol·licitud a través de mitjans electrònics, és a dir per mitjà del Registre telemàtic del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Les persones físiques podran triar si es comuniquen amb les Administracions Públiques a través de mitjans electrònics o no. Sempre que sigui possible us animem a presentar les sol·licituds per la Seu Electrònica del Ministeri, amb certificat digital o ‘Cl@ve’. Per signar la documentació es recomana l’ús del programa ‘Autofirma’, podeu descarregar-ho en el vostre equip i signar i preparar la documentació amb antelació a la presentació. A la Seu Electrònica existeix un altre formulari per poder aportar documentació addicional.

Aquesta convocatòria estarà oberta des del 8 de juliol al diumenge 6 d’agost de 2017

Notícia anterior

Aprèn i emprèn amb ISBA

Propera notícia

Convocatòria d'ajudes a projectes empresarials d'empreses innovadores

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *