Activitats destacadesDel teu Interès

Ets jove i no estudies ni treballes? Impulsa el teu futur!

Fundació INCYDE impulsa l’ocupació jove amb el programa Construye Tu FuturoSi ets menor de trenta anys i no estudies ni treballes pots acollir-te a la iniciativa Construye Tu Futuro, uns programes formatius destinats a impulsar la generació de llocs de treball mitjançant l’emprenedoria.

Aquest projecte es desenvolupa a diverses comunitats autònomes com Balears i forma part dels Itineraris d’Emprenedoria Juvenil, impulsats per la Unió Europea, que tenen com a finalitat reduir l’atur juvenil. Així, si et vols activar entrant a formar part del mercat laboral, guanyar formació i conèixer joves innovadors, participa a Construye tu Futuro. La participació en aquest programa és gratuïta i consta de tres fases; una primera jornada de promoció de la cultura emprenedora, una fase formativa personalitzada d’entre quatre i set setmanes, i una darrera etapa de mentoring amb seguiment i suport als projectes desenvolupats.

El programa està impulsat per l’Institut Cameral per a la Creació i el Desenvolupament de l’Empresa (Fundació INCYDE), institució creada per les cambres de comerç que es dedica al foment i a la formació de l’esperit empresarial. Consulta tota la informació a la pàgina web.

Notícia anterior

You Rock! Competències per fer empresa amb èxit

Propera notícia

Tramuntana Tech Talks

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *