Logo-Estrategia-Emprendimiento-y-Empleo-Joven-300x160

Pla del Govern d’Espanya que conté cent mesures encaminades a afavorir la inserció laboral dels joves, ja sigui per compte d’altri o a través de l’emprenedoria. A la seva pàgina web ofereix ajudes per l’estudi i la formació amb compromís de contractació, estímuls a la contractació (micropimes, autònoms, contracte “primer lloc de feina” i contracte en “pràctiques”…), estratègies d’emprenedoria col·lectiva, tarifa plana per a joves autònoms, etc.

logo_autonomos

Iniciativa del Ministeri de Treball i la Seguretat Social que t’ofereix cercar ofertes de feina i, com eina novedosa, t’ofereix crear el teu propi negoci formalitzant un registre que et possibilitarà crear el teu pla de negoci, cercar ajuts i subvencions, trobar inversors, fer gestions amb Hisenda i la Seguretat Social, així com aprendre a prevenir riscs laborals, contractació de treballadors i localització del punt d’atenció a l’emprenedor més proper a tu.

camaras

Consell superior de les cambres de comerç territorials de tota Espanya. Ofereix una finestreta única empresarial, un llistat detallat de l’oferta formativa de les cambres territorials, dues guies per a l’emprenedor referents a l’abertura i gestió de l’empresa, útils bases de dades de comerç exterior, àrees consultives jurídiques i mercantils, així com sistemes d’internacionalització.