Activitats destacadesDel teu InterèsDestacat

Conferència “Prepara’t per emprendre. S’aveïna el canvi i tu seràs el protagonista”, de César Llorente

L’Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) amb motiu de la celebració del “Dia de l’Emprenedor de l’IFOC” organitza de la mà de César Llorente, la conferència Prepara‘t per emprendre. S’aveïna el canvi i tu seràs el protagonista, a més de la presentació oficial del programa “Acceleradora de persones emprenedores”, projecte que ofereix a persones interessades en el món de l’emprenedoria l’oportunitat d’adquirir les competències, coneixements i habilitats necessàries per posar en marxa una idea de negoci.

En la conferència es presentarà el programa per part de l’IFOC i César Llorente parlarà sobre les bases necessàries per emprendre i facilitarà les claus per posar en marxa una activitat empresarial.

César Llorente és llicenciat en Psicologia i Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona. És professor de Pedagogia Aplicada i Psicologia Evolutiva en la Universitat de les Illes Balears. És autor entre altres d'”El mètode TANGRAM” (2010), “Coworking: compartir per créixer” (2012) i creador de la metodologia “Entrena’t per emprendre“.

L’esdeveniment tindrà lloc el 19 de setembre, a les 18.30 hores en el Centre de Serveis de Palmanova, Sala Palmanova, carrer Diego Salvà Lezaun núm. 2.

L’activitat és gratuïta. Si esteu interessats a assistir-hi us hi podeu inscriure al següent enllaç.

Notícia anterior

La Fundació ViCe cerca un projecte per invertir 200.000 euros

Propera notícia

Premis Emprenedors XXI

Marga Gual

Marga Gual

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *