Activitats destacadesDel teu InterèsFormació

Cercam dones amb ganes de formar-se per emprendre

La Universidade de Santiago de Compostela (USC) impulsa un projecte que pretén oferir a dones universitàries l’impuls necessari per emprendre mitjançant un curs formatiu de caràcter gratuït. L’acció informativa on-line, de 30 hores de durada, està emmarcada en les activitats d’Innovatia 8.3, un projecte fruit de la col·laboració entre la universitat gallega, Woman Emprende i l’Institut de la Dona i per a la Igualtat d’Oportunitats.

Les activitats de formació es duran a terme entre el dia 23 de febrer i el 30 de març. Els objectius principals són el desenvolupament integral –sense les restriccions associades a estereotips i mandats de gènere- per a la construcció de projectes professionals; fomentar l’emprenedoria femenina en l’àmbit universitari; dotar a les dones participants de millors competències comunicatives per a l’impuls dels seus projectes; i augmentar les habilitats socials i millorar les relacions intra i interpersonals, l’autoestima i l’automotivació de les participants.

En aquest context, el Club d’Emprenedors de la UIB seleccionarà a una universitària, sigui estudiant o titulada, per poder participar en aquest interessant taller. La participant, després de superar l’etapa formativa, rebrà una certificació expedida per l’òrgan competent.

Si estàs interessada a participar envia’ns un correu electrònic amb les teves dades personals a margalida.gual@fueib.org i t’informarem sobre el procés de selecció. La data límit per presentar candidatures és dia 26 de gener de 2017, a les 14.00 hores. Anima’t!

Consulta més informació en aquest document adjunt.

Notícia anterior

ferEmpresa, un espai per col·laborar

Propera notícia

Think Up Culture 2017

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *