Microbank_logo1

La UIB i MicroBank signen un conveni de col·laboració amb l’objectiu de finançar l’autoocupació i incentivar l’activitat emprenedora, així com l’establiment, consolidació o ampliació de microempreses, amb l’objectiu de consolidar el teixit productiu i el progrés social de les Illes Balears.

Per accedir a aquest préstec hauràs d’adreçar-te al departament del Club -ubicat a les oficines del DOIP, edifici CampusEsport-, i presentar un pla d’empresa i la documentació que dóni suport a la teva idea de negoci. Nosaltres t’assessorarem vers el desenvolupament del teu projecte i farem un projecte de viabilitat. Finalment, podràs accedir a entrevistar-te amb La Caixa i accedir al microcrèdit de fins a 25.000€.

nidus

Nidus39 és un espai flexible, ubicat al centre de Palma, que t’ofereix recursos, oportunitats i col·laboració. Com a espai de CoWorking, Nidus39 ofereix als membres del Club  un servei complet 3×2, es a dir, per cada tres mesos, en pagaràs només dos.

Per 350€, durant tres mesos tendràs al teu abast una oficina de treball els 365 dies de l’any, una sala de reunions, tarifa plana de telèfon i internet, aire a condicionat, servei de neteja i una Pass Coworking que et permetrà utilitzar durant tres dies de forma gratuïta instal·lacions de coworking d’altres llocs d’Espanya. Adreça’t a l’oficina del Club d’Emprenedors o contacta amb nosaltres a través de les xarxes socials i activarem aquesta oferta per a tu.

comygo-widget

COMyGO-Online Stores és la solució integral de e-commerce. Els seus clients disposen d’una plataforma web des d’on vendre el seu producte, assessorament en estratègies de màrqueting, legal i fiscal, logística i transports i plataformes de pagament pels teus potencials clients.

Tenint en compte que el comerç online és una de les claus del futur, COMyGO ofereix un descompte del 50% en la tarifa d’inici de servei, i un 0% de comissió sobre les vendes durant els sis primers mesos. Així, el soci del Club d’Emprenedors que vulgui iniciar un projecte empresarial de venda online només haurà de pagar 300€ + IVA per tots els serveis abans descrits, i l’1% de les vendes a partir del sisè mes en qualitat de comissió. A més, podràs pagar de forma fraccionada durant sis mesos, havent d’abonar poc més de 50€ mensuals per un servei integral. Si vols accedir a aquest descompte, contacta amb nosaltres!

3f5e813

WOHABY ofereix als socis del Club d’Emprenedors un servei coworking de 9 a 15:00 hores, de dilluns a divendres a un preu de 60€+IVA. L’oferta inclou accés a l’espai de coworking (instal·lacions, internet, neteja…), quatre hores de tutoria mensuals de projectes que inclou un pla de marca personal durant 6 mesos, -en cas de necessitar més hores de tutoria s’ofereix un paquet de 10h mensuals per temps indefinit a un preu de 80€+IVA-, espai a la web i a les xarxes socials per promocionar el negoci, així com prioritat en les activitats proposades per l’espai amb l’objectiu d’incentivar la promoció del negoci i la xarxa de contactes. Per accedir a aquests avantatges i tots els altres que impliquen formar part d’un espai de coworkers, contacta amb nosaltres.

Garantía Economis

Si ets autònom, no fas més de 30 factures cada trimestre i estàs inscrit al Club, ECONOMIS fa una oferta molt interessant. Per 16€ al mes t’ofereixen assessorament en matèria fiscal, mercantil i comptable, elaboració dels seients comptables, resolució de factures, preparació de les declaracións d’IVA, ingressos i pagaments superiors a 3.000€, declaració de pagaments a compte, declaració de models Intrastat, declaració de retencions per arrendaments, declaració de IRPF i empleats, un descompte del 50% en l’elaboració de la declaració de la renda, etc. Si vols rebre més informació i accedir a aquest descompte, contacta amb nosaltres!