Del teu InterèsFormació

Aprèn i emprèn amb ISBA

La Societat de Garantia Recíproca ISBA va iniciar el passat mes de març les Jornades ‘Aprèn i Emprèn ’, un cicle de conferències adreçat als emprenedors locals per donar a conèixer els serveis d’aquesta entitat. Es tracta de trobades bimensuals amb diferents convidats que expliquen als assistents el seu cas d’èxit i la seva experiència concreta en els seus inicis en el món empresarial. Cada ponent explica la seva visió personal i atén les preguntes del públic per generar un debat amb els futurs emprenedors.

En la segona edició, ISBA ha organitzat una jornada amb tres empresaris que van poder constituir la seva empresa gràcies a l’ajuda financera d’ISBA i al seu assessorament en el procés de creació de la mateixa. Aquesta conferència es durà a terme a la seu d’ISBA (carrer Genil 30, Palma) el pròxim dimarts, 27 de juny, a les 18.30 hores, amb la participació de les empreses Bodega Can Feliu, Best Swim Centre i Hotelinking.

  • Bodega Can Feliu és una empresa familiar que va començar la seva activitat com a agroturisme i amb el temps iniciarem també la seva pròpia bodega. Can Feliu està situat a Porreres en una extensa finca dedicada a la viticultura, amb una reconeguda producció de vins ecològics.  Fa uns dies, el seu vi Alè de Cabernet 2014 ha guanyat una medalla d’or en el prestigiós Concurs Mundial de Brussel·les, celebrat a Valladolid.
  • Per la seva banda, Best Swim Centre és un projecte que neix de la idea de dos nedadors olímpics anglesos, James Parrack i Matthew O Connor, que van decidir muntar una piscina olímpica per a entrenaments d’equips professionals, i amb el pas del temps han ampliat el seu negoci amb una agència de viatges i un hotel pels esportistes qure entrenen a les seves instal·lacions.
  • Finalment, Hotelinking és una aplicació que genera noves reserves en les webs dels hotels i cadenes hoteleres a partir de les recomanacions que els seus clients comparteixen a les principals xarxes socials com Facebook i Twitter. El seu fundador Daniel Alzina, va rebre també el Premi Eureka 2016 de Palma Activa en ser el millor projecte emprenedor de l’any passat.

Si voleu participar-hi us hi podeu inscriure via telèfon 971461250 o mitjançant el formulari que trobareu aquí.

Notícia anterior

EmprenBit Tech Camp 2017

Propera notícia

Ets un jove artista o creador? Consulta la darrera Convocatòria d'Ajudes INJUVE

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *