Sin categoría

Anxo Pérez ve a la UIB a parlar d’emprenedoria

El pròxim dimarts, 21 d’octubre, a les 13:00 hores a l’Edifici Mateu Orfila i Rotger, l’emprenedor Anxo Pérez participarà al Fast Start Up del Club d’Emprenedors de la UIB. Aquesta activitat, completament gratuïta, forma part de la primera etapa del programa d’acceleració d’idees de negoci consistent en sessions de creativitat i motivació.

Anxo Pérez posseeix cinc titulacions universitàries atorgades als Estats Units, Bèlgica, la Xina i Espanya. Ha desenvolupat la seva activitat laboral al Senat dels Estats Units d’Amèrica i les Nacions Unides. Amb vint anys va treballar per l’FBI en qualitat d’intèrpret. Ha estat el traductor personal de Barack Obama. Polifacètic, és cantant, compositor, músic i autor del llibre “Los 88 Peldaños del Éxito” de l’editorial Planeta. Parla ni més ni manco que cinc idiomes. Ha obtingut el Premi Emprenedors de Deloitte i el Premi Ciutadà Europeu.

Coneix a Anxo un poc més aquí. No oblidis que per poder assistir a la seva conferència sobre motivació i creativitat és necessari inscriure-se.

Notícia anterior

Innovació i esperit empresarial segons Pau García-Milà

Propera notícia

II Premi a la Innovació

Blog Manager

Blog Manager

No hi ha comentaris

Deixar un missatge

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *